Vinkassen no. 89 B
“VINKASSEN” no. 89 B
Hvide og rose’ vine (blanco og rosado) og en frisk boblende Cava – ligeledes fra Spanien, som har nogle helt specielle druer, som kun dyrkes her. Spanske hvidvine var ofte lidt tamme, let oxiderede og ”ligegyldige”. Moderne produktionsmetoder skaber nu friske, livlige og aromatiske vine. Prøv denne kasse og bliv positivt overrasket.
HUSK – denne kasse skal bestilles særskilt
Gorgorito Rosado, DOC 2015, Bodegas Copaboca, Cigales. 100 % Tempranillo
Frisk og duftende af røde bær (jordbær, hindbær…). Velegnet til aperitif, fisk og lyse kødretter. En dejlig ”tørstslukker” – men, pas på, der er 14 % alkohol. Serveres kold.
Gorgorito Blanco, DO 2015, Bodegas Copaboca, Rueda. 100 % Verdejo druer
Rueda regionen startede den Spanske hvidvinsrevolution. Fra at være lidt intetsigende, intetsmagende, let oxiderede og tamme, er der de senere år sket kolossale fremskridt. Nu, med moderne metoder, frembringes friske og aromatiske hvidvine. Denne vin er et godt eksempel – frisk, aromatisk, let syre og skønne frugt og urte aromaer. God til fisk, salater og bare at drikke – lad den komme ud i alle mundens afkroge og nyd den lange eftersmag.
”Colorea” DO 2015, Cristo de la Vega, La Mancha. 100 % Verdejo
Velduftende, frisk og god syre. Kan nydes alene eller til alle traditionelle hvidvinsretter. Skal ikke være for kold.
Marquis D Castilla, Airen, DO 2015, Cristo de la Vega, La Mancha
Airen er den arealmæssigt mest udbredte druesort i verden! Da den er hoveddruen I La Mancha og dyrkes på den tørre og varme højslette, skal vinstokkene stå meget spredt – her i buskform. Airen er en rød drue, men vinificeres hovedsagligt som hvidvin. Moderne metoder giver en skøn vin med masser af frugtaromaer, friskhed og lang eftersmag. God til skaldyr og fiskeretter – eller prøv den til milde oste!
Valserrano Blanco, DOC 2014, Bodegas d la Marquesa, Rioja
95 % Viura og 5 % Malvasia, som giver et lille pift af sødme til denne flotte vin. Har været en kort periode på nye egefade og derefter minimum 4 måneder på flaske før salg. Duft af citrus, nødder og søde eksotiske frugter. Til fiskeretter, pasta og risretter – og til gode modne oste.
MAS fi, Cava, Brut, metode tradicional, Torelles de Foix, Catalonien
Fra dette område kommer ca. 95 % af al Cava – omkring 1 million hl om året. Denne mousserende vin skal fremstilles efter den klassiske champagne metode. Dette sker dog i dag helt automatiseret – ikke noget med at dreje flaskerne en kvart omgang pr. dag med håndkraft…..Må naturligvis ikke kaldes Champagne!! Denne Cava er god til aperitif, fiskeretter og til de krydrede spanske retter og Tapas. Dejlig mundrensende syre.
2 fl. Gorgorito rosado 69,- | 138,- |
2 fl. Gorgorito blanco 69,- | 138,- |
2 fl. Colorea blanco 39,- | 78,- |
2 fl. Marquis D Castilla blanco 59,- | 118,- |
2 fl. Valserrano blanco 119,- | 238,- |
2 fl. MAS fi cava 75,- | 150,- |
I alt | 860,- |
Rabat: | 170,- |
Du betaler: |
690,- |
Ved køb af Vinkassen no. 89 + 89 A + 89 B sparer du 530,- kr. og får naturligvis tre lodder i månedens lodtrækning om:
1 Gavekort – værdi 300 kr.
Vinkasserne er klar til afhentning fra 1. august – eller leveres i uge 31
Tlf. 98981635 – email: enr-vin@post.tele.dk
Fest – bestil rigeligt – ubeskadigede flasker tages retur.
Vi hjælper gerne med vinforslag til menuen.