Vinkassen no. 105 A
TEMA: Topvine fra Mellemitalien
HUSK – denne kasse skal bestilles særskilt
Rosso Conero, DOC, 2015, Fattoria Le Terrazze, Marche
Fremstillet på 100 % håndplukkede Montepulcianodruer, som vokser på Monte Conero. Bjerget dominerer landskabet ved den store havneby Ancona ved Adriaterhavet. Vinene fra dette område er helt specielle – her er jordbund og klima i høj grad med til at sætte præg på smageresultatet,
og vi faldt med det samme for denne dejlige vin. Vinen har en dyb rubinrød farve. Den er tør men frugtrig. Velegnet til godt oksekød og kraftige retter. Serveringstemp. 16-18 gr.
Senauro, Rosso, IGT, 2014, Papalino, Lazio
Denne vin er produceret på Sangiovese og Merlot i en skøn, mørk blanding. Området har meget vildt – vildsvin, fasaner, duer og hjortevildt. Velegnet til vildt og rødt kød, og derfor har vi valgt den til Årets Jagtvin. Dufter af kanel og vanilje efter 12 måneder i 225 liters barriques af ny eg. Lang og dejlig eftersmag.
Fornacina
På Fornacina produceres der i dag 3 forskellige vine. Brunello, Brunello Riserva (kun i udvalgte årgange) og Rosso di Montalcino. Produktionen er meget traditionel, hvor lagringen af vinen foregår på 20-35 hektoliters fade, der er produceret af slovensk eg.
Vinmarkerne dyrkes økologisk.
Rosso di Montalcino 2014, DOC, Fornacina, Toscana
Vinen er produceret på Brunello (Sangiovese Grosso) – udelukkende økologisk dyrkede druer.
Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brillant. Duften er vinøs, intens med lækre frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner. En fuldkommen og lækker oplevelse!
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til krydrede og kraftige kødretter.
Brunello di Montalcino 2011, DOCG, Fornacina, Toscana
En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese Grosso) – med en fadlagring på 36 måneder og yderligere en flaskelagring på endnu 12 måneder, inden vinen forlader kælderen.
Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til kraftige kødretter. Vinen er også velegnet til gode og modne oste.
Vinen har fået en række flotte anmeldelser, hvoraf vi bl.a. kan nævne:
94 points i Wine Entusiast
91 points af R. Parker, og 4 glas i “Guida Vinibuoni d ´Italia”
En topårgang fra Fornacina! Drikkeklar nu og de næste 10 år!
2 fl. Rosso Conero 109,- | 218,- |
2 fl. Senauro 139,- | 278,- |
1 fl. Rosso di Montacino | 185,- |
1 fl. Brunello | 340,- |
I alt | 1.021 |
Rabat: | 201,- |
Du betaler | 820,- |
Ved køb af Vinkassen no. 105 A deltager du i lodtrækningen om
1 stk. GAVEKORT VÆRDI 250 kr.
Det samme gælder naturligvis også ved køb af Vinkassen no. 105 og Vinkassen no. 105 B – et lod for hver kasse, du køber
Husk – denne kasse skal bestilles særskilt Tlf. +45 21783592 mail: enr-vin@post.tele.dk
Kassen er klar fra 30.03 og til levering i uge 15
Fest – bestil rigeligt – ubeskadigede flasker tages retur.
Vi hjælper gerne med vinforslag til menuen