Vinkassen no. 100 B
“VINKASSEN” no. 100 B
Jubilæums-Vinkasse
Rosato tid. Denne kasse indeholder både bobler, rose` og hvidvin bl. a. en pragtfuld Chablis
Vinkassen no. 100 B skal bestilles særskilt
Prosecco di Valdobbiadene, Bottarelli
Mousserende, aromatisk, frisk spumante. Særdeles egnet som aperitif til enhver lejlighed. Farven er lys. Frisk frugtduft. Smagen er blidt tør – med blød frugt i eftersmagen. Serveres i champagne eller store hvidvinsglas v. 6-10 gr.
San Lorenzo, Bianco 2016, IGT, Castelvecchio, Toscana
Vinen er fremstillet på 50 % Malvasia og 50 % Trebbiano. Den er produceret under meget streng temperaturkontrol (aldrig over 16 gr. i gæringsperioden). Dejlig frisk, let gylden, aromatisk hvidvin, som er velegnet til velkomst, fisk, skaldyr og lyst kød. Serveres v. 10 gr.
Ny Vin! ”Roselia”, Rosata, IGP, 2017, TWP, Veneto
En elegant og delikat rosé fra Veneto. Bleg ferskenfarvet, – lang tør eftersmag, i smagen anes kirsebær, duftnoter af violer. En blød og forfriskende finish. Velegnet som aperitif – eller til fisk og lyst kød. Serveres v. 6-10 gr.
Ny Vin! Sancerre Rosé, 2016, Paul Doucet, Frankrig
Er en meget ren og frugtrig Rosé med en lang og frisk eftersmag, der passer til selv de lidt kraftigere retter.
Vinfremstilling har været en tradition i familien Doucet i flere generationer. De dyrker 11 hektar i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende vine, som en hel verden værdsætter. Vinplanterne har en alder på 30-35 år og dyrkes efter Culture Rasionnée metoden, hvor man pløjer jorden og kun bruger organisk gødning!
Domaine Doucet Sancerre Rosé er udelukkende produceret på Cabernet Franc. Vinen har en fin duft af hindbær, og en lækker frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende og frisk Rosé, der er vedholdende i eftersmagen og vil vise sin styrke på en varm sommer dag.
Serverings-TIPS Serveringtemperaturen bør ikke overstige 10 grader. Denne lækre Rosé er en “allround” vin, som med fordel vil kunne sættes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Alt godt fra havet er velkommen på tallerkenen til denne klassevin, eller nyd den til en stille solnedgang med en du har kær…
”La Voliera”, Rosato, IGT, 2016, Girolamo, Apulien
Denne dejlige friske rosato er fremstillet på et mix af Negroamaro, Primitivo, Montepulciano og Syrah. ”Year by year our oenologist chooses the right mix in order to express the taste og the region”. Flot duft af frugt, hindbær, jordbær. Velegnet som aperitif eller til forretter og fiskeretter. Serveres v. 8-10 gr
Maison Tricons Chablis, 2015, Frankrig
Har en righoldig og frisk eftersmag med den fedme og intensitet der forventes af en velproduceret Chardonnay. En meget kompleks og elegant Chablis.
En vin som denne kan drikkes indenfor de første 3-4 år efter høståret, men vinen har også et fantastisk lagringspotentiale. Der venter den tålmodige en meget rig og kompleks vinoplevelse, hvis vinen lagres under de rette konditioner i op til 10 år.
Serverings-TIPS. Serveringstemperaturen skal ligge omkring 8-9 grader. Denne Chablis kan med fordel serveres til skaldyr, fiskeretter eller milde oste.
Tosti Moscato , Spumante Dolce, Tosti, Piemonte
Denne vin er fremstillet på en helt speciel måde, så den er forførende frisk med duft af hyld og æbleblomst, masser af bobler og med lavt alkoholindhold ca. 6,5 %. Serveres kølig til desserter.
2 fl. Prosecco 99,- | 198,- |
3 fl. San Lorenzo 79,- | 237,- |
2 fl. Roselia 79,- | 158,- |
2 fl. La Voliera 79,- | 158,- |
1 fl. Sancerre 155,- | 155,- |
1 fl. Chablis 160,- | 160,- |
1 fl. Tosti Moscato 79,- | 79,- |
Kassens værdi | 1.145,- |
Rabat: | 246,- |
Du betaler: |
899,- |
Ved køb af Vinkassen no. 100 B deltager du i lodtrækningen om
1 stk. GAVEKORT VÆRDI 250 kr.
Det samme gælder naturligvis også ved køb af Vinkassen no. 100 og Vinkassen no. 100 A – et lod for hver kasse, du køber
Husk – denne kasse skal bestilles særskilt Tlf. +45 21783592 mail: enr-vin@post.tele.dk
Kassen leveres/er klar fra 11.6.2018
Fest – bestil rigeligt – ubeskadigede flasker tages retur.
Vi hjælper gerne med vinforslag til menuen